Instructeurs BT.NL CFBT Level 2 opgeleid

In de afgelopen weken zijn er van alle locaties van brandweertrainingen.nl diverse instructeurs opgeleid tot CFBT Instructeur Level 2

Brandweertrainingen.nl is klaar voor CFBT

In de afgelopen periode zijn er van onze overige locaties diverse instructeurs afgereisd naar ons trainingscentrum in Vlissingen.
Hier heeft men met elkaar de 10-daagse scholing tot CFBT Instructeur Level 2 gevolgd en middels een eindopdracht met goede gevolg afgelegd.

Dit betekent dat er vanaf heden op iedere locatie van Brandweertrainingen.nl instructeurs zijn als CFBT instructeur (level 2). Aangezien de CFBT methodiek integraal onderdeel wordt van de les- en leerstof van de brandweeracademie vinden wij het van groot belang dat onze instructeurs zijn opgeleid volgens de laatste ontwikkelingen en richtlijnen. Naast het feit dat er flink is geinvesteerd in deze opleiding, zijn er ook diverse CFBT 'Attack cellen" aangeschaft. Hiermee kunnen wij op onze locaties alle basisoefeningen die nodig zijn op het niveau Manschap A aanbieden.

Al met al is Brandweertrainingen.nl CFBT proof en verwelkomen wij u graag voor een eerste kennismaking met deze methodiek. Voor vragen en/of verder informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

« Terug naar nieuwsoverzicht

Instructeurs BT.NL CFBT Level 2 opgeleid