Industriële trainingen

Met een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen zijn wij in staat om de brandweerkorpsen en medewerkers van ieder bedrijf uit de industriële sector goed voor te bereiden op mogelijke incidenten. Of het nu gaat om bedrijven met een aangewezen bedrijfsbrandweer, een BRZO aanwijzing of de overheidsbrandweer, voor al deze doelgroepen kan er maatwerk worden geleverd. Uiteraard geldt dit ook voor de overige takken uit de industriële sector.

Onze opleidingen en trainingen worden competentiegericht gegeven, waardoor er een goed beeld ontstaat over de individuele deelnemer.  Door een goede registratie hiervan worden zowel de sterke als de zwakke punten inzichtelijk gemaakt. Hierdoor kunnen er zowel op individueel- als organisatieniveau de juiste competenties worden bijgeschoold.Maatwerk

First Responder

Ook in de nieuwe ontwikkeling van ‘First Responder’ bieden wij de specifieke modulaire opleiding aan. Hierbij gaat het om het in beeld hebben van de maatgevende scenario’s van het bedrijf waar de deelnemer werkt. Deze zijn bepalend hoe de bedrijfsnoodorganisatie dient te worden ingericht en op welke wijze de First Responders opgeleid moeten worden. Graag informeren wij u over de mogelijkheden hoe wij uw medewerkers op kunnen leiden tot First Responder.

TÜV gecertificeerde trainingscentra

Uniek aan onze opleidings- en trainingslocaties is het feit dat deze allemaal TÜV gecertificeerd zijn. Hiermee zijn zowel de kwaliteit als de veiligheid onafhankelijk geborgd.

Informatie aanvragen
  •  
  •  
  •  
  •